Ons team

Pascal Hordijk
 • Pascal Hordijk
  Oprichter

  Pascal Hordijk is de oprichter van Stichting Papegaai & Zoo. Als kind is hij opgegroeid met papegaaiachtigen in huis en zet zich al meer dan 10 jaar in voor verschillende opvangcentra.

  Tijdens de oprichting zal Pascal zich primair bezig houden met het opzetten van de organisatie. Hij is van mening dat er eerst een goed fundament aanwezig moet zijn, alvorens je er een huis op kunt bouwen.

  Heb je vragen, neem dan gerust contact met hem op.

  nadine-van-heusden
  Nadine van Heusden
  Vrijwilliger

  Mijn passie voor vogels is al begonnen toen ik een klein was. We hadden thuis parkietjes, maar ook buiten de deur was ik druk met vogels. Ik was al vroeg lid van de vogelbescherming en al mijn spreekbeurten en werkstukken gingen over vogels. Naast mijn werkzaamheden voor Papegaai en Zoo zet ik mij ook in als stadsvogeladviseur voor de vogelbescherming.

  Sinds 2020 zet ik mij in als vrijwilliger bij Papegaai & Zoo. Ik ben in contact gekomen met Pascal nadat ik bij toeval op de website van Papegaai & Zoo terecht kwam. Ik was meteen onder de indruk van zijn plan en doelstellingen voor de papegaaienopvang! Na onze eerste kennismaking ben ik aan de slag gegaan op social media. Ook hebben we verschillende plannen en ideeën uitgewerkt voor het komende jaar. Ik heb hartstikke veel zin daarmee aan de slag te gaan!